ambari-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Antonenko Alexander (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (AMBARI-12839) “Customize Services” section during Add Service wizard stuck with a loading icon
Date Tue, 01 Sep 2015 12:20:45 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-12839?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Antonenko Alexander updated AMBARI-12839:
-----------------------------------------
    Fix Version/s: 2.1.2

> “Customize Services” section during Add Service wizard stuck with a loading icon
> --------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: AMBARI-12839
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-12839
>             Project: Ambari
>          Issue Type: Bug
>          Components: ambari-metrics
>    Affects Versions: 2.1.1
>         Environment: SLES11 SP3
> upgrading from Ambari 1.6.1
>            Reporter: Nicholas Yao
>            Assignee: Antonenko Alexander
>             Fix For: 2.1.2
>
>         Attachments: AMBARI-12839.patch, screenshot-1.png
>
>
> After upgrading Ambari from 1.6.1 to 2.1.1 , I am trying to add the Ambari Metrics using
the Add Service Wizard.
> However when it gets to the "Configuring Services" it is stuck with a loading icon.
> Following the same upgrade procedure but using Ambari 2.1.0 does not result in an error.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message