ambari-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Andrii Tkach" <atk...@hortonworks.com>
Subject Re: Review Request 35518: Kerberos Wizard: Moving between steps 2 and 3 back/forward cause API error.
Date Wed, 17 Jun 2015 11:15:04 GMT

-----------------------------------------------------------
This is an automatically generated e-mail. To reply, visit:
https://reviews.apache.org/r/35518/#review88210
-----------------------------------------------------------

Ship it!


Ship It!

- Andrii Tkach


On June 16, 2015, 2:20 p.m., Robert Levas wrote:
> 
> -----------------------------------------------------------
> This is an automatically generated e-mail. To reply, visit:
> https://reviews.apache.org/r/35518/
> -----------------------------------------------------------
> 
> (Updated June 16, 2015, 2:20 p.m.)
> 
> 
> Review request for Ambari, Aleksandr Kovalenko, Andrii Tkach, Jaimin Jetly, and Yusaku
Sako.
> 
> 
> Bugs: AMBARI-11949
>     https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-11949
> 
> 
> Repository: ambari
> 
> 
> Description
> -------
> 
> STR:
> * Install cluster with HDFS, Hive and dependcies.
> * Start Kerberos Wizard
> * Proceed to step 3 *Install and Test Kerberos Client*
> * Go back to step2 *Configure Kerberos*
> * Click on next button
> 
> AR: Popup with request error shown
> ```
> 500 status code recieved on POST method for API: /api/v1/clusters/c1/hosts
> 
> Error message: org.apache.ambari.server.controller.spi.SystemException: An internal system
exception occurred: ServiceComponent not found, clusterName=c1, serviceName=KERBEROS, serviceComponentName=KERBEROS_CLIENT
> ```
> 
> After popup confirmation click on Next button doesn't do anything.
> ER: No errors shown, user can proceed to the next step.
> 
> Workaround: Refresh page on step2 and hit Next button.
> 
> 
> Diffs
> -----
> 
>   ambari-web/app/controllers/main/admin/kerberos/step2_controller.js a34dc30 
> 
> Diff: https://reviews.apache.org/r/35518/diff/
> 
> 
> Testing
> -------
> 
> Manually tested
> Local unit tests ran
> 
> #Jenkins test results: PENDING
> 
> 
> Thanks,
> 
> Robert Levas
> 
>


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message