ambari-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Robert Levas" <rle...@hortonworks.com>
Subject Re: Review Request 34365: Remove un-used "hive_dbroot" configuration property from HDP stack definitions
Date Mon, 18 May 2015 18:44:22 GMT

-----------------------------------------------------------
This is an automatically generated e-mail. To reply, visit:
https://reviews.apache.org/r/34365/#review84188
-----------------------------------------------------------

Ship it!


Ship It!

- Robert Levas


On May 18, 2015, 2:31 p.m., Robert Nettleton wrote:
> 
> -----------------------------------------------------------
> This is an automatically generated e-mail. To reply, visit:
> https://reviews.apache.org/r/34365/
> -----------------------------------------------------------
> 
> (Updated May 18, 2015, 2:31 p.m.)
> 
> 
> Review request for Ambari, John Speidel, Mahadev Konar, Robert Levas, and Yusaku Sako.
> 
> 
> Bugs: AMBARI-11222
>     https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-11222
> 
> 
> Repository: ambari
> 
> 
> Description
> -------
> 
> This patch addresses AMBARI-11222. 
> 
> The "hive_dbroot" property in the HDP stack definitions was added in a previous release,
but was never used by Ambari. 
> 
> This patch removes this property from the HDP stack defintions.
> 
> 
> Diffs
> -----
> 
>   ambari-server/src/main/resources/common-services/HIVE/0.12.0.2.0/configuration/hive-env.xml
92373ad 
>   ambari-server/src/main/resources/common-services/HIVE/0.12.0.2.0/package/scripts/params_linux.py
fb90b57 
>   ambari-server/src/main/resources/custom_actions/scripts/validate_configs.py 4529539

>   ambari-server/src/test/resources/stacks/HDP/1.3.0/services/HIVE/configuration/global.xml
d9adc80 
>   ambari-server/src/test/resources/stacks/HDP/2.0.7/services/HIVE/package/scripts/params.py
0d924e9 
> 
> Diff: https://reviews.apache.org/r/34365/diff/
> 
> 
> Testing
> -------
> 
> 1. Ran ambari-server unit tests, all passing. 
> 2. Deployed a single-node Hive cluster using the Ambari UI.  The cluster started up successfully.
 There was an error in that WebHCat did not start properly, but this issue occurs without
my patch applied, and is un-related. Other than WebHCat, all Hive services were up and running
as expected. 
> 3. Deployed a single-node Hive cluster using a Blueprint.  The cluster started up successfully.
 There was an error in that WebHCat did not start properly, but this issue occurs without
my patch applied, and is un-related. Other than WebHCat, all Hive services were up and running
as expected.
> 
> 
> Thanks,
> 
> Robert Nettleton
> 
>


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message