ambari-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Arti Wadhwani (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (AMBARI-10430) Hive service does not start via ambari
Date Mon, 13 Apr 2015 06:55:12 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-10430?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=14491988#comment-14491988
] 

Arti Wadhwani commented on AMBARI-10430:
----------------------------------------

Attached one more screenshot. It show after starting client the hive metastore start command
does even not come in progress.  It gets stuck there!

> Hive service does not start via ambari 
> ---------------------------------------
>
>                 Key: AMBARI-10430
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-10430
>             Project: Ambari
>          Issue Type: Bug
>         Environment: Ambari Version 1.7.0
> HDP 2.2
> hive 0.14
>            Reporter: Arti Wadhwani
>            Priority: Blocker
>         Attachments: hive service hung.PNG, screenshot-1.png
>
>
> Hive service start issued by Ambari UI does not do anything. No logs available as well.
Please find attached the screenshot. 
> Do let me know if any additional details required. Also by starting the hive service
from commandline, the ambari UI still shows them as stopped. Tried restarting agent but still
no luck! 
> Thanks,
> Arti



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message