ambari-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Nate Cole" <nc...@hortonworks.com>
Subject Re: Review Request 33663: Hit re-install when performing an RU - UI seems to have stuck at installing even though the request has completed
Date Thu, 30 Apr 2015 12:22:15 GMT

-----------------------------------------------------------
This is an automatically generated e-mail. To reply, visit:
https://reviews.apache.org/r/33663/#review82129
-----------------------------------------------------------

Ship it!


Ship It!

- Nate Cole


On April 29, 2015, 3:33 a.m., Dmitro Lisnichenko wrote:
> 
> -----------------------------------------------------------
> This is an automatically generated e-mail. To reply, visit:
> https://reviews.apache.org/r/33663/
> -----------------------------------------------------------
> 
> (Updated April 29, 2015, 3:33 a.m.)
> 
> 
> Review request for Ambari, Alejandro Fernandez, Jonathan Hurley, and Nate Cole.
> 
> 
> Bugs: AMBARI-10818
>     https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-10818
> 
> 
> Repository: ambari
> 
> 
> Description
> -------
> 
> After installing the package, noticed that there is a button for "re-install" so just
clicked on it.
> 
> 
> Diffs
> -----
> 
>   ambari-server/src/main/java/org/apache/ambari/server/orm/entities/HostEntity.java 9f3f70c

> 
> Diff: https://reviews.apache.org/r/33663/diff/
> 
> 
> Testing
> -------
> 
> Manual verification - retrying distribute bits multiple times
> Bug is intermittent, so not 100% sure
> 
> 
> Thanks,
> 
> Dmitro Lisnichenko
> 
>


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message