ambari-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Antonenko Alexander (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (AMBARI-9796) Kerberos page not loading properly after ambari upgrade
Date Wed, 25 Feb 2015 15:58:04 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-9796?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Antonenko Alexander updated AMBARI-9796:
----------------------------------------
    Attachment: Screenshot.png

> Kerberos page not loading properly after ambari upgrade
> -------------------------------------------------------
>
>                 Key: AMBARI-9796
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-9796
>             Project: Ambari
>          Issue Type: Bug
>          Components: ambari-web
>    Affects Versions: 2.0.0
>            Reporter: Antonenko Alexander
>            Assignee: Antonenko Alexander
>            Priority: Blocker
>             Fix For: 2.0.0
>
>         Attachments: Screenshot.png
>
>
> After upgrading secured cluster ambari 1.7.0-> 2.0.0 Kerberos page is not loading
sucessfully.
> Errors in UI:
> {code}
> Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)
> app.js:54296 Error code 404: URI not found.
> http://c6401.ambari.apache.org:8080/api/v1/clusters/c1/artifacts/kerberos_descriptor?fields=artifact_data&_=1424796231925
Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)
> app.js:54296 Error code 404: URI not found.
> {code}
> STR: 
> 1. Install Ambari 1.7.0 with all services
> 2. Enable security
> 3. Upgrade Ambari to 2.0.0
> 4. Stop all services
> 5. Start all services
> 6. Go to Kerberos page



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message