ambari-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Andrew Onischuk (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Created] (AMBARI-9520) Ambari job view does not load with HTTPS ATS setup
Date Fri, 06 Feb 2015 15:58:35 GMT
Andrew Onischuk created AMBARI-9520:
---------------------------------------

             Summary: Ambari job view does not load with HTTPS ATS setup 
                 Key: AMBARI-9520
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-9520
             Project: Ambari
          Issue Type: Bug
            Reporter: Andrew Onischuk
            Assignee: Andrew Onischuk
             Fix For: 2.0.0


PROBLEM:

HDP 2.2.0, Ambari 1.7.0, kerberos cluster, HTTPS enabled.  
ambari-server setup-security has run to enable ambari JAAS. Also I have tried
disable ATS http authentication but it doesn't help. A similar cluster without
HTTPS does not have this problem.

In HTTPS ATS set up, yarn.http.policy=HTTPS_ONLY, ambari job view does not
load. The url generated by Ambari

<http://hdpsecd01.secd.hwxsup.com:8080/views/JOBS/1.0.0/hdpsecd/proxy?url=http
s://hdpsecd02.secd.hwxsup.com:8190/ws/v1/timeline/HIVE_QUERY_ID>

does not load

<http://hdpsecd01.secd.hwxsup.com:8080/proxy?url=https://hdpsecd02.secd.hwxsup
.com:8190/ws/v1/timeline/HIVE_QUERY_ID>

gives error "cannot connect"

meanwhile, the ATS url works fine

<https://hdpsecd02.secd.hwxsup.com:8190/ws/v1/timeline/HIVE_QUERY_ID>





--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message