ambari-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Aleksandr Kovalenko (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Created] (AMBARI-9454) Add Service Wizard: Navigating backward seems to cause issues (asks passwords for already installed services, service check failure, etc)
Date Tue, 03 Feb 2015 16:27:35 GMT
Aleksandr Kovalenko created AMBARI-9454:
-------------------------------------------

             Summary: Add Service Wizard: Navigating backward seems to cause issues (asks
passwords for already installed services, service check failure, etc)
                 Key: AMBARI-9454
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-9454
             Project: Ambari
          Issue Type: Bug
          Components: ambari-web
    Affects Versions: 2.0.0
            Reporter: Aleksandr Kovalenko
            Assignee: Aleksandr Kovalenko
             Fix For: 2.0.0


I had a 3-node cluster with HDFS, ZK, YARN, TEZ, HIVE, PIG, AMS.
All default configurations/host mapping were used during install.

Post install, I went to Add Service > HBase.
On Assign Slaves page, it recommended me to put RegionServer on c6401.
On Customize Services page, I went back to Assign Slaves page from the left nav.
I then unchecked RegionServer from c6401 and added to c6403.

Two issues:
1. Hive database did not have a default password and I had to type it again.
2. On install/start+test, HBase Check failed.

Found that RegionServer on c6403 was in INIT state and it never transitioned to INSTALLED.




--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message