ambari-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jayush Luniya" <jlun...@hortonworks.com>
Subject Re: Review Request 29053: Oozie env configuration issue on CentOS6
Date Tue, 16 Dec 2014 05:40:37 GMT

-----------------------------------------------------------
This is an automatically generated e-mail. To reply, visit:
https://reviews.apache.org/r/29053/#review65178
-----------------------------------------------------------



ambari-server/src/main/java/org/apache/ambari/server/stack/ServiceModule.java
<https://reviews.apache.org/r/29053/#comment108211>

    This issue is already addressed in https://reviews.apache.org/r/28885/


- Jayush Luniya


On Dec. 15, 2014, 4:22 p.m., Myroslav Papirkovskyy wrote:
> 
> -----------------------------------------------------------
> This is an automatically generated e-mail. To reply, visit:
> https://reviews.apache.org/r/29053/
> -----------------------------------------------------------
> 
> (Updated Dec. 15, 2014, 4:22 p.m.)
> 
> 
> Review request for Ambari, Andrew Onischuk and John Speidel.
> 
> 
> Bugs: AMBARI-8713
>     https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-8713
> 
> 
> Repository: ambari
> 
> 
> Description
> -------
> 
> was tried to install cluster with all services except AMS, Kafka, Knox. Deploy was failed
on DataNode install.
> Fail: Configuration parameter 'oozie-env' was not found in configurations dictionary!
> 
> 
> Diffs
> -----
> 
>   ambari-server/src/main/java/org/apache/ambari/server/stack/ServiceModule.java 400dd27

>   ambari-server/src/test/java/org/apache/ambari/server/stack/ServiceModuleTest.java fc12d75

> 
> Diff: https://reviews.apache.org/r/29053/diff/
> 
> 
> Testing
> -------
> 
> mvn clean test
> manual
> 
> 
> Thanks,
> 
> Myroslav Papirkovskyy
> 
>


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message