ambari-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Srimanth Gunturi" <srima...@hortonworks.com>
Subject Re: Review Request 27471: Install Wizard completely breaks after install fails and going back to a previous step
Date Sat, 01 Nov 2014 22:41:58 GMT

-----------------------------------------------------------
This is an automatically generated e-mail. To reply, visit:
https://reviews.apache.org/r/27471/#review59508
-----------------------------------------------------------

Ship it!


Ship It!

- Srimanth Gunturi


On Nov. 1, 2014, 10:20 p.m., Jaimin Jetly wrote:
> 
> -----------------------------------------------------------
> This is an automatically generated e-mail. To reply, visit:
> https://reviews.apache.org/r/27471/
> -----------------------------------------------------------
> 
> (Updated Nov. 1, 2014, 10:20 p.m.)
> 
> 
> Review request for Ambari, Srimanth Gunturi and Yusaku Sako.
> 
> 
> Bugs: AMBARI-8094
>     https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-8094
> 
> 
> Repository: ambari
> 
> 
> Description
> -------
> 
> STR:
> Attempted to deploy a cluster.
> Install failed.
> Went back to a previous step using the left nav.
> It gave me the pop-up warning that I would lose work to date, I said ok, and it did nothing.
The popup went away and the display remained on the Install Results page.
> 
> 
> Diffs
> -----
> 
>   ambari-web/app/router.js 97fc560 
>   ambari-web/app/routes/installer.js 5c164fe 
> 
> Diff: https://reviews.apache.org/r/27471/diff/
> 
> 
> Testing
> -------
> 
> tested e2e on the cluster that had the repro for this issue
> 
> 
> Thanks,
> 
> Jaimin Jetly
> 
>


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message