ambari-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Dmitry Lysnichenko (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (AMBARI-7979) Flume logs are not present, flume does not starting (but port is free)
Date Sun, 26 Oct 2014 17:40:34 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-7979?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Dmitry Lysnichenko updated AMBARI-7979:
---------------------------------------
    Attachment: AMBARI-7979.patch

> Flume logs are not present, flume does not starting (but port is free)
> ----------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: AMBARI-7979
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-7979
>             Project: Ambari
>          Issue Type: Bug
>          Components: ambari-server
>    Affects Versions: 1.7.0
>         Environment: CentOS6, stack 2.2.
> rpm -qa | grep ambari-server
> ambari-server-1.7.0-122.noarch ambari-server-1.7.0-122.noarch
> ambari-server --hash
> 17cfb9916de171a72a9cff27253664a276c8bf59
> DB: Postgres or Postgres+Postgres external(for Hive,...)
>            Reporter: Dmitry Lysnichenko
>            Assignee: Dmitry Lysnichenko
>             Fix For: 1.7.0
>
>         Attachments: AMBARI-7979.patch
>
>
> Steps: Was installed cluster with all services except Slider, Knox, Kafka. Flume service
can not to start.
> Folder with flume logs is empty.
> Port written in flume configs is not used (netstat -pan | grep <port> printed nothing)



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message