ambari-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Dmitry Lysnichenko (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (AMBARI-7761) stale_configs parameter works incorrectly for Flume
Date Mon, 13 Oct 2014 17:11:33 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-7761?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Dmitry Lysnichenko updated AMBARI-7761:
---------------------------------------
    Attachment: AMBARI-7761_branch-1.7.0.patch
                AMBARI-7761.patch

> stale_configs parameter works incorrectly for Flume
> ---------------------------------------------------
>
>                 Key: AMBARI-7761
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-7761
>             Project: Ambari
>          Issue Type: Bug
>          Components: ambari-server
>    Affects Versions: 1.7.0
>         Environment: 3-node CentOS 6.4
> HDP 2.1
>            Reporter: Dmitry Lysnichenko
>            Assignee: Dmitry Lysnichenko
>             Fix For: 1.7.0
>
>         Attachments: AMBARI-7761.patch, AMBARI-7761_branch-1.7.0.patch
>
>
> *STR:*
> # Deployed cluster with Flume but without Flume Agents
> # Added Flume agent component on each host.
> # Crated config groups for Flume: _group1_(assigned host _c6401_) and _group2_(assigned
host _c6402_). Note that host _c6403_ is in _Flume Default_ group.
> # Overrided flume.conf for _group1_ and _group2_ with custom values.
> # Restarted all components for Flume (there are no restart indicators after restart).
> # Setted flume.conf for _Flume Default_ group with custom value. (_Flume Default_ had
only c6403).
> # Clicked 'Save'.
> *Result:* Appeared restart indicators for Flume agents on all hosts, including hosts,
which are memberships of _group1_ and _group2_ (but configs were changed only for Flume agent
in _Flume Default_ group).



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message