ambari-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Hudson (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (AMBARI-7313) Services not starting up after enabling security
Date Mon, 15 Sep 2014 18:02:34 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-7313?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=14134217#comment-14134217
] 

Hudson commented on AMBARI-7313:
--------------------------------

FAILURE: Integrated in Ambari-trunk-Commit #248 (See [https://builds.apache.org/job/Ambari-trunk-Commit/248/])
AMBARI-7313. Services not starting up after enabling security.(vbrodetskyi) (vbrodetskyi:
http://git-wip-us.apache.org/repos/asf?p=ambari.git&a=commit&h=bee1d09b0e82f8dea085b227528995dcf879dd23)
* ambari-server/src/main/resources/stacks/HDP/2.0.6/hooks/before-START/scripts/shared_initialization.py
* ambari-server/src/test/python/stacks/1.3.2/hooks/before-START/test_before_start.py
* ambari-server/src/main/resources/stacks/HDP/1.3.2/hooks/before-START/scripts/shared_initialization.py
* ambari-server/src/test/python/stacks/2.0.6/hooks/before-START/test_before_start.py


> Services not starting up after enabling security
> ------------------------------------------------
>
>                 Key: AMBARI-7313
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-7313
>             Project: Ambari
>          Issue Type: Bug
>          Components: ambari-server
>    Affects Versions: 1.7.0
>            Reporter: Vitaly Brodetskyi
>            Assignee: Vitaly Brodetskyi
>            Priority: Blocker
>             Fix For: 1.7.0
>
>         Attachments: AMBARI-7313.patch
>
>
> Deploy cluster with default configs
> Follow the wizard to enable security from UI
> Final step - start all services fails.
> As 'Done' button was active click Done and go to Services - Start All.
> Still it fails to start.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message