ambari-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Vitalyi Brodetskyi" <vbrodets...@hortonworks.com>
Subject Review Request 25651: Services not starting up after enabling security
Date Mon, 15 Sep 2014 17:35:21 GMT

-----------------------------------------------------------
This is an automatically generated e-mail. To reply, visit:
https://reviews.apache.org/r/25651/
-----------------------------------------------------------

Review request for Ambari and Dmytro Sen.


Bugs: AMBARI-7313
    https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-7313


Repository: ambari


Description
-------

Deploy cluster with default configs
Follow the wizard to enable security from UI
Final step - start all services fails.
As 'Done' button was active click Done and go to Services - Start All.
Still it fails to start.


Diffs
-----

  ambari-server/src/main/resources/stacks/HDP/1.3.2/hooks/before-START/scripts/shared_initialization.py
669414c 
  ambari-server/src/main/resources/stacks/HDP/2.0.6/hooks/before-START/scripts/shared_initialization.py
0d00aca 
  ambari-server/src/test/python/stacks/1.3.2/hooks/before-START/test_before_start.py 112b3e8

  ambari-server/src/test/python/stacks/2.0.6/hooks/before-START/test_before_start.py 1eafe66


Diff: https://reviews.apache.org/r/25651/diff/


Testing
-------

mvn clean test


Thanks,

Vitalyi Brodetskyi


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message