ambari-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Andrew Onischuk" <aonis...@hortonworks.com>
Subject Review Request 25545: Error message present at UI after Install by Blueprints or after Upgrade
Date Thu, 11 Sep 2014 17:26:04 GMT

-----------------------------------------------------------
This is an automatically generated e-mail. To reply, visit:
https://reviews.apache.org/r/25545/
-----------------------------------------------------------

Review request for Ambari and Vitalyi Brodetskyi.


Bugs: AMBARI-7265
    https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-7265


Repository: ambari


Description
-------

**CLuster:**<http://172.18.145.226:8080/#/login>  
**STR1:**  
1) **Use BluePrints** to Install cluster with default settings and all
components at all nodes.  
2) Go to Dashboard.

STR2:  
1) Install cluster with default settings and all components at all nodes (old
version)  
2) Do upgrade to 1.7.0  
3)Open UI, Login and Go to Dashboard

Expected result:  
All components present and are started after installation.  
For upgrade:  
Upgrade end correctly, all components present and are started

**Actual result:**  
Error message present at UI, not all services were started.


Diffs
-----

  ambari-server/src/main/java/org/apache/ambari/server/controller/internal/BaseBlueprintProcessor.java
c9f0124 
  ambari-server/src/test/java/org/apache/ambari/server/controller/internal/ClusterResourceProviderTest.java
3adebf0 

Diff: https://reviews.apache.org/r/25545/diff/


Testing
-------

mvn clean test


Thanks,

Andrew Onischuk


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message