ambari-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Andrii Babiichuk (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (AMBARI-6701) HBase did not put to Maintenance Mode during Rolling Restart for RegionServers with checked 'Turn On Maintenance Mode'
Date Thu, 31 Jul 2014 16:16:38 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-6701?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Andrii Babiichuk updated AMBARI-6701:
-------------------------------------

    Attachment: AMBARI-6701.patch

> HBase did not put to Maintenance Mode during Rolling Restart for RegionServers with checked
'Turn On Maintenance Mode'
> ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: AMBARI-6701
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-6701
>             Project: Ambari
>          Issue Type: Bug
>          Components: client
>    Affects Versions: 1.7.0
>            Reporter: Andrii Babiichuk
>            Assignee: Andrii Babiichuk
>             Fix For: 1.7.0
>
>         Attachments: AMBARI-6701.patch
>
>
> Steps:
> # Go to HBase service.
> # Execute "Restart RegionServers" item from "Service Actions" combobox.
> Result: In opened Backgroud Operations window operation for turn on Maintenance Mode
is absent. After restart complete HBase is not in Maintenance Mode.
> The same issue is for Supervisors.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.2#6252)

Mime
View raw message