ambari-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jaimin D Jetly (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (AMBARI-6532) Error message appears after last step of Enable security, NameNode HA and Add Service wizard
Date Thu, 17 Jul 2014 23:32:05 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-6532?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=14065768#comment-14065768
] 

Jaimin D Jetly commented on AMBARI-6532:
----------------------------------------

review available at https://reviews.apache.org/r/23668/

> Error message appears after last step of Enable security, NameNode HA and Add Service
wizard
> --------------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: AMBARI-6532
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-6532
>             Project: Ambari
>          Issue Type: Bug
>          Components: client
>    Affects Versions: 1.7.0
>            Reporter: Jaimin D Jetly
>            Assignee: Jaimin D Jetly
>             Fix For: 1.7.0
>
>         Attachments: AMBARI-6532.patch
>
>
> *STR:*
> 1) Deploy cluster
> 2) Go through either security, Add Service or Enable NameNode HA
> 2) Go to the final step of the wizard
> 3) Click 'Done'
> *Actual result:* After clicking 'Done' there is modal window with next message: "Error
in persisting web client state at ambari server: Error 0" 
> After that Ambari works correctly, but once other browser opens UI (or do logout/login),
last step of the wizard appears again.  Probably, it is consequence from described issue.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.2#6252)

Mime
View raw message