ambari-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jaimin D Jetly (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (AMBARI-6470) Move NameNode wizard in HA cluster: NameNode fails to start on "Configure Components" page
Date Fri, 11 Jul 2014 21:01:05 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-6470?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Jaimin D Jetly updated AMBARI-6470:
-----------------------------------

    Description: 
There are 2 issues over here:
*1st problem:*
On hitting this error, retry button is shown on the UI (NameNode failed.png).
Clicking on retry button completes the NameNode start action successfully. This is the wokaround
for the 1st problem

*2nd problem:*
After doing workaround for the 1st problem and moving to next page i.e "Manual command" page,
the first instruction says "Login to the namennode host c6401"



  was:
There are 2 issues over here:
*1st problem:*
On hitting this error, retry button is shown on the UI (NameNode failed.png).
Clicking on retry button completes the NameNode start action successfully. This is the wokaround
for the 1st problem

*2nd problem:*
After doing workaround for the 1st problem and moving to next page i.e "Manual command" page




> Move NameNode wizard in HA cluster: NameNode fails to start on "Configure Components"
page
> ------------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: AMBARI-6470
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-6470
>             Project: Ambari
>          Issue Type: Bug
>          Components: client
>    Affects Versions: 1.5.1
>            Reporter: Jaimin D Jetly
>            Assignee: Jaimin D Jetly
>            Priority: Critical
>             Fix For: 1.7.0
>
>         Attachments: AMBARI-6470.patch, Manual Commands.png, Namenode failed.png
>
>
> There are 2 issues over here:
> *1st problem:*
> On hitting this error, retry button is shown on the UI (NameNode failed.png).
> Clicking on retry button completes the NameNode start action successfully. This is the
wokaround for the 1st problem
> *2nd problem:*
> After doing workaround for the 1st problem and moving to next page i.e "Manual command"
page, the first instruction says "Login to the namennode host c6401"



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.2#6252)

Mime
View raw message