ambari-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Vitalyi Brodetskyi" <vbrodets...@hortonworks.com>
Subject Review Request 23394: On cluster with HA enabled, SNameNode state via api is "STARTED"
Date Thu, 10 Jul 2014 16:07:00 GMT

-----------------------------------------------------------
This is an automatically generated e-mail. To reply, visit:
https://reviews.apache.org/r/23394/
-----------------------------------------------------------

Review request for Ambari, Dmitro Lisnichenko and Nate Cole.


Bugs: AMBARI-6455
    https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-6455


Repository: ambari


Description
-------


Steps to reproduce:
1. Enable HA
2. Call API

http://<server>:8080/api/v1/clusters/cl1/services?fields=components/ServiceComponentInfo

Expected result:
At least "state" shouldn't be "STARTED"

It returns that there are NameNode and SecondaryNameNode on cluster.
I guess that SecondaryNameNode may refer to added NameNode (I don't know actually). But in
any case both of them have "state" : "STARTED" which is weird.


Diffs
-----

  ambari-server/src/main/java/org/apache/ambari/server/controller/internal/ComponentResourceProvider.java
4c74b64 
  ambari-server/src/test/java/org/apache/ambari/server/controller/internal/ComponentResourceProviderTest.java
e068520 

Diff: https://reviews.apache.org/r/23394/diff/


Testing
-------

test success!


Thanks,

Vitalyi Brodetskyi


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message