ambari-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Dmitry Lysnichenko (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Resolved] (AMBARI-5957) Bootstrap API call says bootstrap is running even though all agents have installed and registered
Date Fri, 30 May 2014 15:29:03 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-5957?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Dmitry Lysnichenko resolved AMBARI-5957.
----------------------------------------

    Resolution: Fixed

Committed to trunk

> Bootstrap API call says bootstrap is running even though all agents have installed and
registered
> -------------------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: AMBARI-5957
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-5957
>             Project: Ambari
>          Issue Type: Bug
>          Components: controller
>    Affects Versions: 1.6.1
>            Reporter: Dmitry Lysnichenko
>            Assignee: Dmitry Lysnichenko
>             Fix For: 1.6.1
>
>
> UI keeps showing that the agents are being installed, because the bootstrap API GET call
keeps returning that hostsStatus/status is RUNNING
> I suspected time.sleep(1) instruction. If restart takes too long time, situation, when
ambari-agent.log has not been created yet is possible. So, tail command returned not 0 retcode
and exit from procedure. But in logs I cant see any non-zero retcodes. Thus, too short logs
could be explaned by this issue. 



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.2#6252)

Mime
View raw message