ambari-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Srimanth Gunturi (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Created] (AMBARI-5882) When ATS is not running, Job details page just shows "Loading..." forever
Date Fri, 23 May 2014 19:38:02 GMT
Srimanth Gunturi created AMBARI-5882:
----------------------------------------

             Summary: When ATS is not running, Job details page just shows "Loading..." forever
                 Key: AMBARI-5882
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-5882
             Project: Ambari
          Issue Type: Bug
          Components: client
    Affects Versions: 1.6.0
         Environment: 2 nodes Centos 6.4 Stack 2.1
version-AMBARI.1.6.0-1.x-36
ambari-server --hash
fbdf0a694cc2bbc2a8278c0dbeba371b8090fd9c
            Reporter: Srimanth Gunturi
             Fix For: 1.6.1


Precondition:
1)Deploy 2 nodes cluster with all components at all nodes(defualt settings).

STR:
# Create linked job, *ATS is started*
# Stop ATS
# Go on Jobs page
# Click on linked

Expected result:
# Linked job does not appear on Jobs page after stopping of ATS. Have message: Jobs data cannot
be shown since YARN App Timeline Server is not running.
# After clicking on linked job, some message appears.

Actual result:
# Linked job appears on Jobs page after stopping of ATS
# After clicking on linked job,"LOADING..." appears.

*Importent:*
When ATS was stopped before creating of linked job, behavior is like in BUG-16564 (have message:"Jobs
data cannot be shown since YARN App Timeline Server is not running.").



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.2#6252)

Mime
View raw message