ambari-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Andrii Babiichuk (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (AMBARI-5619) Unexpected behavior of Flume Agents filter on Summary page
Date Tue, 29 Apr 2014 15:07:15 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-5619?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=13984370#comment-13984370
] 

Andrii Babiichuk commented on AMBARI-5619:
------------------------------------------

+1 for the patch

> Unexpected behavior of Flume Agents filter on Summary page
> ----------------------------------------------------------
>
>                 Key: AMBARI-5619
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-5619
>             Project: Ambari
>          Issue Type: Task
>          Components: client
>    Affects Versions: 1.7.0
>            Reporter: Aleksandr Kovalenko
>            Assignee: Aleksandr Kovalenko
>             Fix For: 1.7.0
>
>         Attachments: AMBARI-5619.patch
>
>
> When we don't have running Flume Agents (as processes), Flume Agents filter link shows
"0 Flume Agents on 0 hosts". But when user clicks on it, it filters hosts by Flume Agents
(as host components) and shows some hosts as a result. So it may be unclear for user, why
filter label says 0 host, but shows some number of hosts.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.2#6252)

Mime
View raw message