ambari-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Aleksandr Kovalenko (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (AMBARI-5541) JS error upon revisiting Install, Start and Test page
Date Wed, 23 Apr 2014 12:26:14 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-5541?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=13978128#comment-13978128
] 

Aleksandr Kovalenko commented on AMBARI-5541:
---------------------------------------------

+1 for the patch

> JS error upon revisiting Install, Start and Test page
> -----------------------------------------------------
>
>                 Key: AMBARI-5541
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-5541
>             Project: Ambari
>          Issue Type: Task
>          Components: client
>    Affects Versions: 1.6.0
>            Reporter: Andrii Tkach
>            Assignee: Andrii Tkach
>            Priority: Critical
>             Fix For: 1.6.0
>
>         Attachments: AMBARI-5541.patch, Screen Shot 2014-04-22 at 6.15.18 PM.png, Screen
Shot 2014-04-22 at 6.36.49 PM.png
>
>
> During the install phase of deploying a cluster, the server/agents ran into a problem
where the install commands were stuck.
> We restarted ambari-server.
> After the server came up, I hit page refresh. This prompted me to login (as expected).
> It automatically bumped me to Install, Start and Test page (as expected), but the UI
showed "No hosts to display". JS Console showed an error.
> See attached.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.2#6252)

Mime
View raw message