ambari-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Michael Harp (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (AMBARI-5466) Navbar in GUI missing ClusterName/Backgound Task Link on Sles11
Date Mon, 14 Apr 2014 18:05:15 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-5466?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Michael Harp updated AMBARI-5466:
---------------------------------

    Attachment: Ambari-NavBar.png

Screen Shot

> Navbar in GUI missing ClusterName/Backgound Task Link on Sles11
> ---------------------------------------------------------------
>
>                 Key: AMBARI-5466
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-5466
>             Project: Ambari
>          Issue Type: Bug
>    Affects Versions: 1.5.1
>         Environment: Sles11sp1
>            Reporter: Michael Harp
>            Priority: Critical
>              Labels: gui
>         Attachments: Ambari-NavBar.png
>
>
> Normally we see 
> {code}
> <div class="container main-container">
>         <a class="logo" target="_blank" href="http://ambari.apache.org/"></a>
>         <a class="brand" title="Apache Ambari" target="_blank" href="http://ambari.apache.org/"></a>
> <script id="metamorph-0-start" type="text/x-placeholder"></script>
>         <a class="brand cluster-name" data-bindattr-1911="1911" title="c1" href="javascript:void(null);">
> {code} 
> but the script id=metamorph-0-start is completely empty.
> {code}
> <a class="brand" title="Apache Ambari" target="_blank" href="http://ambari.apache.org/">
>                                 <span id="i18n-0"></span>
> </a>
> <script id="metamorph-0-start" type="text/x-placeholder"></script>
> <script id="metamorph-0-end" type="text/x-placeholder"></script>
> {code}
> Logging on and logging back in will sometimes get it to show up but it's inconsitant.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.2#6252)

Mime
View raw message