ambari-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Nate Cole (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (AMBARI-4938) Configs are not applied if site has empty properties
Date Tue, 04 Mar 2014 20:14:21 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-4938?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=13919874#comment-13919874
] 

Nate Cole commented on AMBARI-4938:
-----------------------------------

commit e1aa2ddae22c53152a9c3faf3680483210668da5

> Configs are not applied if site has empty properties
> ----------------------------------------------------
>
>                 Key: AMBARI-4938
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-4938
>             Project: Ambari
>          Issue Type: Task
>          Components: controller
>            Reporter: Nate Cole
>            Assignee: Nate Cole
>             Fix For: 1.5.0
>
>
> Steps to reproduce:
> 1. Go to ZooKeeper service config tab
> 2. Remove all properties from Custom zoo.cfg category
> 3. Hit Save
> The follow request sent to server:
> {noformat}
> Request URL: /api/v1/clusters/<cluster_name>
> Request Method: PUT
> Form Data: {"Clusters":{"desired_config":{"type":"zoo.cfg","tag":"version1392391155511","properties":{}}}}
> {noformat}
> Result:
> Request status is 200(OK), but the new tag of site haven't been applied and properties
still exist.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.2#6252)

Mime
View raw message