ambari-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Sid Wagle" <swa...@hortonworks.com>
Subject Re: Review Request 19687: proxy user settings need to be set when provisioning via a blueprint
Date Wed, 26 Mar 2014 17:04:08 GMT

-----------------------------------------------------------
This is an automatically generated e-mail. To reply, visit:
https://reviews.apache.org/r/19687/#review38622
-----------------------------------------------------------

Ship it!


Ship It!

- Sid Wagle


On March 26, 2014, 4:46 p.m., John Speidel wrote:
> 
> -----------------------------------------------------------
> This is an automatically generated e-mail. To reply, visit:
> https://reviews.apache.org/r/19687/
> -----------------------------------------------------------
> 
> (Updated March 26, 2014, 4:46 p.m.)
> 
> 
> Review request for Ambari, Nate Cole, Sid Wagle, and Tom Beerbower.
> 
> 
> Bugs: AMBARI-5206
>     https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-5206
> 
> 
> Repository: ambari
> 
> 
> Description
> -------
> 
> In core-site, there are a bunch of proxyuser settings.
> 
> These are in the form of :
> hadoop.proxyuser.<username>.hosts
> hadoop.proxyuser.<username>.groups
> 
> These are dynamically generated property names because they contain the user name in
the property name.
> These are currently not present in the stack definitions and are generated by the UI.
> 
> These are currently not being set when provisioning via a blueprint.
> 
> Until this is completed, users that deploy clusters that require proxy user properties
will have to add them to the blueprint manually.
> 
> 
> Diffs
> -----
> 
>   ambari-server/src/main/java/org/apache/ambari/server/controller/internal/ClusterResourceProvider.java
8afee6e 
>   ambari-server/src/test/java/org/apache/ambari/server/controller/internal/ClusterResourceProviderTest.java
ca881d4 
> 
> Diff: https://reviews.apache.org/r/19687/diff/
> 
> 
> Testing
> -------
> 
> unit tests:
> - Updated existing unit test
> - Ran all unit tests with one failure that I have determined to be unrelated
> -- Will rerun unit tests prior to pushing change
> 
> functional tests:
> - confirmed that proxy user configurations were set and that the oozie service test was
successful
> 
> 
> Thanks,
> 
> John Speidel
> 
>


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message