ambari-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Antonenko Alexander (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (AMBARI-4457) Strange behaviour of moving NameNode after enabling HA
Date Wed, 29 Jan 2014 14:22:10 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-4457?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=13885371#comment-13885371
] 

Antonenko Alexander commented on AMBARI-4457:
---------------------------------------------

+1 for the patch

> Strange behaviour of moving NameNode after enabling HA
> ------------------------------------------------------
>
>                 Key: AMBARI-4457
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-4457
>             Project: Ambari
>          Issue Type: Bug
>          Components: client
>    Affects Versions: 1.4.4
>            Reporter: Oleg Nechiporenko
>            Assignee: Oleg Nechiporenko
>             Fix For: 1.4.4
>
>         Attachments: AMBARI-4457-1.4.4.patch, MoveNN.png
>
>
> *STR:*
> 1. Install, setup and start Ambari server by default.
> 2. Deploy Hadoop by default (stack 2.0.6, choose all services to install).
> 3. Enable HA.
> 4. Start NN moving procedure.
> 5. Reach step "Assign Master"
> *Actual result:*
> NameNode can be moved twice on the same host.
> *Expected result:*
> NameNode can't be moved twice on the same host.
> Screenshot attached



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.1.5#6160)

Mime
View raw message