ambari-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Aleksandr Kovalenko (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (AMBARI-4330) Strange behaviour of moving NameNode after enabling HA
Date Fri, 17 Jan 2014 13:15:19 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-4330?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=13874760#comment-13874760
] 

Aleksandr Kovalenko commented on AMBARI-4330:
---------------------------------------------

+1 for the patch

> Strange behaviour of moving NameNode after enabling HA
> ------------------------------------------------------
>
>                 Key: AMBARI-4330
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-4330
>             Project: Ambari
>          Issue Type: Bug
>          Components: client
>    Affects Versions: 1.5.0
>         Environment: 3-node CentOS6.4 cluster
> ambari-server --version: 1.5.0.314
> ambari-server --hash: 93338ed9fd80bc996f8251abba4b429d2e0be213
>            Reporter: Antonenko Alexander
>            Assignee: Antonenko Alexander
>             Fix For: 1.5.0
>
>         Attachments: AMBARI-4330.patch
>
>
> # Deployed 2-node cluster.
> # Added 3rd host.
> # Added ZK servers on all hosts.
> # Enabled HA.
> 1) On Select Target Host step I can choose two NNs for moving at once and it seems to
be that they are linking on the same NN because two comboboxes contain the same values
> 2) Also Next button is active if I select NNs for moving on the same host 



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.1.5#6160)

Mime
View raw message