ambari-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Nate Cole <nc...@hortonworks.com>
Subject Re: Ambari REST API for credentials update not working
Date Tue, 21 Jan 2014 16:16:49 GMT
What is the error?  If it's a 400 Bad Request, try adding the 
"X-Requested-By" header to the request (any value)

Thanks

On 1/21/14 11:10 AM, Jon Maron wrote:
> Hi,
>
>    With an update to Ambari 1.4.3.38, the following REST invocation that had worked prior
is no longer working:
>
>    A PUT to http://<ambari host>:8080/api/v1/users/admin with the payload:
>
>    {{"Users":{{"roles":"admin,user","password”:"newpass",'  '"old_password”:”oldpass"}}
}}
>
>    A GET returns the expected result:
>
>    {
>    "href" : "http://<ambari host>:8080/api/v1/users/admin",
>    "Users" : {
>      "ldap_user" : false,
>      "roles" : [
>        "admin"
>      ],
>      "user_name" : "admin"
>    }
> }
>
>    Has this PUBLIC API actually been changed?
>
> — Jon
>
>
>


-- 
CONFIDENTIALITY NOTICE
NOTICE: This message is intended for the use of the individual or entity to 
which it is addressed and may contain information that is confidential, 
privileged and exempt from disclosure under applicable law. If the reader 
of this message is not the intended recipient, you are hereby notified that 
any printing, copying, dissemination, distribution, disclosure or 
forwarding of this communication is strictly prohibited. If you have 
received this communication in error, please contact the sender immediately 
and delete it from your system. Thank You.

Mime
View raw message