ambari-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Dmitro Lisnichenko" <dlysniche...@hortonworks.com>
Subject Re: Review Request 17455: Web UI is blocked after install on CentOS 5.9
Date Tue, 28 Jan 2014 16:02:48 GMT

-----------------------------------------------------------
This is an automatically generated e-mail. To reply, visit:
https://reviews.apache.org/r/17455/#review32994
-----------------------------------------------------------

Ship it!


Ship It!

- Dmitro Lisnichenko


On Jan. 28, 2014, 3:49 p.m., Eugene Chekanskiy wrote:
> 
> -----------------------------------------------------------
> This is an automatically generated e-mail. To reply, visit:
> https://reviews.apache.org/r/17455/
> -----------------------------------------------------------
> 
> (Updated Jan. 28, 2014, 3:49 p.m.)
> 
> 
> Review request for Ambari and Dmitro Lisnichenko.
> 
> 
> Bugs: AMBARI-4444
>     https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-4444
> 
> 
> Repository: ambari
> 
> 
> Description
> -------
> 
> Problem was in incorrect metainfo.xml, so server just skipped packages specific for centos5.
> 
> 
> Diffs
> -----
> 
>   ambari-server/src/main/resources/stacks/HDP/2.1.1/services/NAGIOS/metainfo.xml 9af461e

> 
> Diff: https://reviews.apache.org/r/17455/diff/
> 
> 
> Testing
> -------
> 
> Tested on one node cluster. All packages installed correctly.
> 
> 
> Thanks,
> 
> Eugene Chekanskiy
> 
>


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message