ambari-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Oleg Nechiporenko (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (AMBARI-4152) Service Config page shows a blank page after enabling security (JS error)
Date Mon, 23 Dec 2013 12:16:51 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-4152?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Oleg Nechiporenko updated AMBARI-4152:
--------------------------------------

    Attachment: Screen Shot 2013-12-20 at 6.00.40 PM.png
                Screen Shot 2013-12-20 at 6.00.33 PM.png
                ambari.png

> Service Config page shows a blank page after enabling security (JS error)
> -------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: AMBARI-4152
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-4152
>             Project: Ambari
>          Issue Type: Bug
>          Components: Ambari-SCOM
>    Affects Versions: 1.4.3
>         Environment: 3-node cluster. CentOS 6.4 HDP 2.0.6 sec
> ambari-server --version: 1.4.3.4
> ambari-server --hash: cff2846397dd6547b3d53a2de7fe5d4fd0f1272f
>            Reporter: Oleg Nechiporenko
>            Assignee: Oleg Nechiporenko
>             Fix For: 1.4.3
>
>         Attachments: Screen Shot 2013-12-20 at 6.00.33 PM.png, Screen Shot 2013-12-20
at 6.00.40 PM.png, ambari.png
>
>
> UI don't respond after enabling security



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.1.5#6160)

Mime
View raw message