allura-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Apache Jenkins Server <jenk...@builds.apache.org>
Subject Build failed in Jenkins: Allura #903
Date Wed, 23 Sep 2015 16:33:38 GMT
See <https://builds.apache.org/job/Allura/903/changes>

Changes:

[dbrondsema] [#7871] ticket:848 Added a notification after deleting a wiki page

[dbrondsema] [#7871] ticket:852 Added a test for sending notification on wiki page deletion

------------------------------------------
[...truncated 1513 lines...]
    Installing pylint script to <https://builds.apache.org/job/Allura/ws/.allura-venv/bin>
    Installing epylint script to <https://builds.apache.org/job/Allura/ws/.allura-venv/bin>
    Installing pyreverse script to <https://builds.apache.org/job/Allura/ws/.allura-venv/bin>
    Installing pylint-gui script to <https://builds.apache.org/job/Allura/ws/.allura-venv/bin>
    Installing symilar script to <https://builds.apache.org/job/Allura/ws/.allura-venv/bin>
  Running setup.py install for astroid
    
  Running setup.py install for logilab-common
    changing mode of build/scripts-2.7/pytest from 644 to 755
    Skipping installation of <https://builds.apache.org/job/Allura/ws/.allura-venv/lib/python2.7/site-packages/logilab/__init__.py>
(namespace package)
    
    warning: no files found matching '*.py' under directory 'test/input'
    warning: no files found matching '*' under directory 'doc/html'
    Installing <https://builds.apache.org/job/Allura/ws/.allura-venv/lib/python2.7/site-packages/logilab_common-1.0.2-py2.7-nspkg.pth>
    changing mode of <https://builds.apache.org/job/Allura/ws/.allura-venv/bin/pytest>
to 755
  Running setup.py install for q
    
  Running setup.py install for WebError
    paster_plugins not set in setup(), but WebError.egg-info/paster_plugins.txt exists
    
  Running setup.py develop for sphinx-argparse
    
    Creating <https://builds.apache.org/job/Allura/ws/.allura-venv/lib/python2.7/site-packages/sphinx-argparse.egg-link>
(link to .)
    Adding sphinx-argparse 0.1.15 to easy-install.pth file
    
    Installed <https://builds.apache.org/job/Allura/ws/.allura-venv/src/sphinx-argparse>
  Running setup.py install for sphinx-rtd-theme
    
  Running setup.py install for sphinxcontrib-programoutput
    
    warning: no files found matching '*.txt' under directory 'tests'
    Skipping installation of <https://builds.apache.org/job/Allura/ws/.allura-venv/lib/python2.7/site-packages/sphinxcontrib/__init__.py>
(namespace package)
    Installing <https://builds.apache.org/job/Allura/ws/.allura-venv/lib/python2.7/site-packages/sphinxcontrib_programoutput-0.8-py2.7-nspkg.pth>
  Running setup.py install for gunicorn
    
    warning: no previously-included files matching '__pycache__' found under directory '*'
    warning: no previously-included files matching '*.py[co]' found under directory '*'
      File "<https://builds.apache.org/job/Allura/ws/.allura-venv/lib/python2.7/site-packages/gunicorn/workers/_gaiohttp.py",>
line 68
        yield from self.wsgi.close()
                 ^
    SyntaxError: invalid syntax
    
    Installing gunicorn_paster script to <https://builds.apache.org/job/Allura/ws/.allura-venv/bin>
    Installing gunicorn script to <https://builds.apache.org/job/Allura/ws/.allura-venv/bin>
    Installing gunicorn_django script to <https://builds.apache.org/job/Allura/ws/.allura-venv/bin>
  Running setup.py install for sphinx
    
    warning: no files found matching 'TODO'
    no previously-included directories found matching 'doc/_build'
    Installing sphinx-apidoc script to <https://builds.apache.org/job/Allura/ws/.allura-venv/bin>
    Installing sphinx-build script to <https://builds.apache.org/job/Allura/ws/.allura-venv/bin>
    Installing sphinx-quickstart script to <https://builds.apache.org/job/Allura/ws/.allura-venv/bin>
    Installing sphinx-autogen script to <https://builds.apache.org/job/Allura/ws/.allura-venv/bin>
  Running setup.py install for snowballstemmer
    
    warning: no files found matching '*.py' under directory 'src'
  Running setup.py install for alabaster
    
    warning: no files found matching 'README.md'
    warning: no previously-included files matching '.*.swp' found under directory 'alabaster'
Successfully installed ActivityStream BeautifulSoup beautifulsoup4 Beaker chardet colander
Creoleparser decorator docutils EasyWidgets faulthandler feedparser FormEncode Genshi html5lib
httplib2 iso8601 Jinja2 Markdown Ming oauth2 Paste PasteDeploy PasteScript Pillow poster Pygments
pymongo Pypeline pysolr python-dateutil python-magic python-oembed pytz requests oauthlib
requests-oauthlib setproctitle six textile translationstring TimerMiddleware TurboGears2 WebOb
Babel Mako MarkupSafe Pylons simplejson Tempita Routes WebFlash WebHelpers GitPython async
gitdb smmap datadiff ipython mock nose pyflakes WebTest testfixtures pylint astroid logilab-common
q WebError sphinx-argparse sphinx-rtd-theme sphinxcontrib-programoutput gunicorn sphinx snowballstemmer
alabaster
Cleaning up...
Downloading/unpacking pep8
  Using download cache from /tmp/python-pip-cache/https%3A%2F%2Fpypi.python.org%2Fpackages%2Fsource%2Fp%2Fpep8%2Fpep8-1.6.2.tar.gz
  Running setup.py egg_info for package pep8
    
    warning: no previously-included files matching '*.pyc' found under directory 'docs'
    warning: no previously-included files matching '*.pyo' found under directory 'docs'
    warning: no previously-included files matching '*.pyc' found under directory 'testsuite'
    warning: no previously-included files matching '*.pyo' found under directory 'testsuite'
    no previously-included directories found matching 'docs/_build'
Requirement already satisfied (use --upgrade to upgrade): pyflakes in ./.allura-venv/lib/python2.7/site-packages
Downloading/unpacking coverage
  Using download cache from /tmp/python-pip-cache/https%3A%2F%2Fpypi.python.org%2Fpackages%2Fsource%2Fc%2Fcoverage%2Fcoverage-4.0.tar.gz
  Running setup.py egg_info for package coverage
    
Downloading/unpacking nose-xunitmp
  Using download cache from /tmp/python-pip-cache/https%3A%2F%2Fpypi.python.org%2Fpackages%2Fsource%2Fn%2Fnose_xunitmp%2Fnose_xunitmp-0.3.2.tar.gz
  Running setup.py egg_info for package nose-xunitmp
    
Requirement already satisfied (use --upgrade to upgrade): nose in ./.allura-venv/lib/python2.7/site-packages
(from nose-xunitmp)
Installing collected packages: pep8, coverage, nose-xunitmp
  Running setup.py install for pep8
    
    warning: no previously-included files matching '*.pyc' found under directory 'docs'
    warning: no previously-included files matching '*.pyo' found under directory 'docs'
    warning: no previously-included files matching '*.pyc' found under directory 'testsuite'
    warning: no previously-included files matching '*.pyo' found under directory 'testsuite'
    no previously-included directories found matching 'docs/_build'
    Installing pep8 script to <https://builds.apache.org/job/Allura/ws/.allura-venv/bin>
  Running setup.py install for coverage
    building 'coverage.tracer' extension
    x86_64-linux-gnu-gcc -pthread -fno-strict-aliasing -DNDEBUG -g -fwrapv -O2 -Wall -Wstrict-prototypes
-fPIC -I/usr/include/python2.7 -c coverage/ctracer/datastack.c -o build/temp.linux-x86_64-2.7/coverage/ctracer/datastack.o
    x86_64-linux-gnu-gcc -pthread -fno-strict-aliasing -DNDEBUG -g -fwrapv -O2 -Wall -Wstrict-prototypes
-fPIC -I/usr/include/python2.7 -c coverage/ctracer/filedisp.c -o build/temp.linux-x86_64-2.7/coverage/ctracer/filedisp.o
    x86_64-linux-gnu-gcc -pthread -fno-strict-aliasing -DNDEBUG -g -fwrapv -O2 -Wall -Wstrict-prototypes
-fPIC -I/usr/include/python2.7 -c coverage/ctracer/module.c -o build/temp.linux-x86_64-2.7/coverage/ctracer/module.o
    x86_64-linux-gnu-gcc -pthread -fno-strict-aliasing -DNDEBUG -g -fwrapv -O2 -Wall -Wstrict-prototypes
-fPIC -I/usr/include/python2.7 -c coverage/ctracer/tracer.c -o build/temp.linux-x86_64-2.7/coverage/ctracer/tracer.o
    x86_64-linux-gnu-gcc -pthread -shared -Wl,-O1 -Wl,-Bsymbolic-functions -Wl,-Bsymbolic-functions
-Wl,-z,relro -fno-strict-aliasing -DNDEBUG -g -fwrapv -O2 -Wall -Wstrict-prototypes -D_FORTIFY_SOURCE=2
-g -fstack-protector --param=ssp-buffer-size=4 -Wformat -Werror=format-security build/temp.linux-x86_64-2.7/coverage/ctracer/datastack.o
build/temp.linux-x86_64-2.7/coverage/ctracer/filedisp.o build/temp.linux-x86_64-2.7/coverage/ctracer/module.o
build/temp.linux-x86_64-2.7/coverage/ctracer/tracer.o -o build/lib.linux-x86_64-2.7/coverage/tracer.so
    
    Installing coverage2 script to <https://builds.apache.org/job/Allura/ws/.allura-venv/bin>
    Installing coverage-2.7 script to <https://builds.apache.org/job/Allura/ws/.allura-venv/bin>
    Installing coverage script to <https://builds.apache.org/job/Allura/ws/.allura-venv/bin>
  Running setup.py install for nose-xunitmp
    
Successfully installed pep8 coverage nose-xunitmp
Cleaning up...
# setting up Allura dependencies
warning: no files found matching 'allura/public/favicon.ico'
# setting up AlluraTest dependencies
# setting up ForgeActivity dependencies
# setting up ForgeBlog dependencies
# setting up ForgeChat dependencies
# setting up ForgeDiscussion dependencies
# setting up ForgeGit dependencies
# setting up ForgeImporters dependencies
# setting up ForgeLink dependencies
# setting up ForgeShortUrl dependencies
# setting up ForgeSVN dependencies
# setting up ForgeTracker dependencies
# setting up ForgeUserStats dependencies
# setting up ForgeWiki dependencies
Not running tests for virtualenv-1.9.1, since it isn't set up
<DummyProcess(Thread-3, started daemon 140249589872384)> running nosetests  --with-xunitmp
--cover-package=alluratest --processes=4 --process-timeout=360 {'cwd': 'AlluraTest'}
<DummyProcess(Thread-1, started daemon 140249606657792)> running nosetests allura/tests/
--with-xunitmp --cover-package=allura --processes=4 --process-timeout=360 {'cwd': 'Allura'}
<DummyProcess(Thread-2, started daemon 140249598265088)> running nosetests  --with-xunitmp
--cover-package=forgeactivity --processes=4 --process-timeout=360 {'cwd': 'ForgeActivity'}
<DummyProcess(Thread-4, started daemon 140249581479680)> running nosetests  --with-xunitmp
--cover-package=forgeblog --processes=4 --process-timeout=360 {'cwd': 'ForgeBlog'}
..................
----------------------------------------------------------------------
Ran 18 tests in 13.264s

OK
finished nosetests  --with-xunitmp --cover-package=forgeactivity --processes=4 --process-timeout=360
{'cwd': 'ForgeActivity'}
<DummyProcess(Thread-2, started daemon 140249598265088)> running nosetests  --with-xunitmp
--cover-package=forgechat --processes=4 --process-timeout=360 {'cwd': 'ForgeChat'}
.
----------------------------------------------------------------------
Ran 1 test in 3.391s

OK
finished nosetests  --with-xunitmp --cover-package=forgechat --processes=4 --process-timeout=360
{'cwd': 'ForgeChat'}
<DummyProcess(Thread-2, started daemon 140249598265088)> running nosetests  --with-xunitmp
--cover-package=forgediscussion --processes=4 --process-timeout=360 {'cwd': 'ForgeDiscussion'}
........................................SSS..
----------------------------------------------------------------------
Ran 45 tests in 26.388s

OK (SKIP=3)
finished nosetests  --with-xunitmp --cover-package=forgeblog --processes=4 --process-timeout=360
{'cwd': 'ForgeBlog'}
<DummyProcess(Thread-4, started daemon 140249581479680)> running nosetests  --with-xunitmp
--cover-package=forgegit  {'cwd': 'ForgeGit'}
....No config file found, using default configuration
.
----------------------------------------------------------------------
Ran 5 tests in 27.623s

OK
finished nosetests  --with-xunitmp --cover-package=alluratest --processes=4 --process-timeout=360
{'cwd': 'AlluraTest'}
<DummyProcess(Thread-3, started daemon 140249589872384)> running nosetests  --with-xunitmp
--cover-package=forgeimporters --processes=4 --process-timeout=360 {'cwd': 'ForgeImporters'}
................................................................
----------------------------------------------------------------------
Ran 64 tests in 59.885s

OK
finished nosetests  --with-xunitmp --cover-package=forgediscussion --processes=4 --process-timeout=360
{'cwd': 'ForgeDiscussion'}
<DummyProcess(Thread-2, started daemon 140249598265088)> running nosetests  --with-xunitmp
--cover-package=forgelink --processes=4 --process-timeout=360 {'cwd': 'ForgeLink'}
..........................................S.............S................................................S.................S..................................S.........SSSS..SS..........S.
----------------------------------------------------------------------
Ran 188 tests in 53.538s

OK (SKIP=12)
finished nosetests  --with-xunitmp --cover-package=forgeimporters --processes=4 --process-timeout=360
{'cwd': 'ForgeImporters'}
<DummyProcess(Thread-3, started daemon 140249589872384)> running nosetests  --with-xunitmp
--cover-package=forgesvn  {'cwd': 'ForgeSVN'}
.................
----------------------------------------------------------------------
Ran 17 tests in 9.123s

OK
finished nosetests  --with-xunitmp --cover-package=forgelink --processes=4 --process-timeout=360
{'cwd': 'ForgeLink'}
<DummyProcess(Thread-2, started daemon 140249598265088)> running nosetests  --with-xunitmp
--cover-package=forgeshorturl --processes=4 --process-timeout=360 {'cwd': 'ForgeShortUrl'}
...........
----------------------------------------------------------------------
Ran 11 tests in 7.012s

OK
finished nosetests  --with-xunitmp --cover-package=forgeshorturl --processes=4 --process-timeout=360
{'cwd': 'ForgeShortUrl'}
<DummyProcess(Thread-2, started daemon 140249598265088)> running nosetests  --with-xunitmp
--cover-package=forgetracker --processes=4 --process-timeout=360 {'cwd': 'ForgeTracker'}
...............................................................................................................................................................................................
----------------------------------------------------------------------
Ran 191 tests in 124.822s

OK
finished nosetests  --with-xunitmp --cover-package=forgetracker --processes=4 --process-timeout=360
{'cwd': 'ForgeTracker'}
<DummyProcess(Thread-2, started daemon 140249598265088)> running nosetests  --with-xunitmp
--cover-package=forgeuserstats --processes=4 --process-timeout=360 {'cwd': 'ForgeUserStats'}
............
----------------------------------------------------------------------
Ran 12 tests in 18.242s

OK
finished nosetests  --with-xunitmp --cover-package=forgeuserstats --processes=4 --process-timeout=360
{'cwd': 'ForgeUserStats'}
<DummyProcess(Thread-2, started daemon 140249598265088)> running nosetests  --with-xunitmp
--cover-package=forgewiki --processes=4 --process-timeout=360 {'cwd': 'ForgeWiki'}
.......................................................S........
----------------------------------------------------------------------
Ran 64 tests in 44.399s

OK (SKIP=1)
finished nosetests  --with-xunitmp --cover-package=forgewiki --processes=4 --process-timeout=360
{'cwd': 'ForgeWiki'}
................................................................................................................................................................................................................................................................S....................................................................................E..............................................................................................................................................................................S.........................................................................................SSSSSSSSSSS..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
======================================================================
ERROR: allura.tests.model.test_artifact.test_artifactlink
----------------------------------------------------------------------
Traceback (most recent call last):
  File "<https://builds.apache.org/job/Allura/ws/.allura-venv/local/lib/python2.7/site-packages/nose/case.py",>
line 197, in runTest
    self.test(*self.arg)
  File "<https://builds.apache.org/job/Allura/ws/Allura/allura/tests/model/test_artifact.py",>
line 141, in test_artifactlink
    M.MonQTask.run_ready()
  File "<https://builds.apache.org/job/Allura/ws/Allura/allura/model/monq_model.py",>
line 232, in run_ready
    task()
  File "<https://builds.apache.org/job/Allura/ws/Allura/allura/model/monq_model.py",>
line 260, in __call__
    self.result = func(*self.args, **self.kwargs)
  File "<https://builds.apache.org/job/Allura/ws/Allura/allura/tasks/notification_tasks.py",>
line 24, in notify
    M.Mailbox.deliver(n_id, ref_id, topic)
  File "<https://builds.apache.org/job/Allura/ws/Allura/allura/model/notification.py",>
line 539, in deliver
    'app_config_id': c.app.config._id,
AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'config'
-------------------- >> begin captured stdout << ---------------------
Running setup_app() from allura.websetup

--------------------- >> end captured stdout << ----------------------

----------------------------------------------------------------------
Ran 967 tests in 286.583s

FAILED (SKIP=13, errors=1)
finished nosetests allura/tests/ --with-xunitmp --cover-package=allura --processes=4 --process-timeout=360
{'cwd': 'Allura'}
..........................................................................................
----------------------------------------------------------------------
Ran 90 tests in 208.252s

OK
finished nosetests  --with-xunitmp --cover-package=forgesvn  {'cwd': 'ForgeSVN'}
......................................................................................................................................
----------------------------------------------------------------------
Ran 134 tests in 323.193s

OK
finished nosetests  --with-xunitmp --cover-package=forgegit  {'cwd': 'ForgeGit'}
Running setup_app() from allura.websetup
/p/test/wiki/_discuss/thread/b6a8c599/ 200 OK
{"sidebar": 1, "jinja": 1, "markdown": 4, "ming": 107}
Build step 'Execute shell' marked build as failure
Recording plot data
Skipping Cobertura coverage report as build was not SUCCESS or better ...
Recording test results

Mime
View raw message