airavata-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Supun Nakandala <supun.nakand...@gmail.com>
Subject Re: "Something went wrong message" during account confirmation on locally installed PGA
Date Thu, 02 Jun 2016 01:40:41 GMT
Can you send the error log that you get wso2 IS.

On Wed, Jun 1, 2016 at 5:27 PM, Abhishek Jain <ajain13@binghamton.edu>
wrote:

> Hi Devs,
> I have locally installed PGA and WSO2 IS server. Everything is up and
> running. Once I create an account, I do get a account confirmation link
> back from the locally installed WSO2 server.
>
> The link looks like :
>
>
> http://localhost/airavata-php-gateway/public/confirm-user-registration?confirmation=87348d48-c6c7-44a3-87d2-39ed3bb7e439&userstoredomain=PRIMARY&username=jainabhishek99&tenantdomain=test.bu.com
>
> But now, when I visit the link, I am getting the following message :
>
> "Looks like something went wrong. Please go back and try again or report
> the problem using help feature."
>
> This problem is mentioned in the previous thread with subject :
>
> Failed Sending Account Confirmation Email after Account Creation with
> local PGA - WSO2 IS set up
>
> I wanted to start a new thread with this problem.
>
> I have attached the screenshot below.
> --
> Thanks & Regards,
> Abhishek Jain
>
> *Graduate Student*
> *Department of Computer Science*
> *Thomas J. Watson School of Engineering & Applied Science*
> *Binghamton University - State University of New York (SUNY)*
>
>
>


-- 
Thank you
Supun Nakandala
Dept. Computer Science and Engineering
University of Moratuwa

Mime
View raw message