airavata-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Lahiru Gunathilake <glah...@gmail.com>
Subject Re: running imported WSDLs
Date Thu, 10 Oct 2013 15:19:47 GMT
Hi Margaret,

Were you able to resolve your issue ?

Thanks
Lahiru


On Thu, Sep 26, 2013 at 4:17 PM, Knepper, Margaret <mknepper@harris.com>wrote:

> What I've done:
>
> WSDL A has A1, A2, A3
> WSDL B has B1 - reading from postgres database
> WSDL C has C1 - writing to a postgres database
>
> We created a WSDL D with B1, C1 to test the theory
>
> If I create a workflow with WSDL A using A1, A2, A3 & WSDL B with B1 it
> works. Try to add WSDL C with C1 - no response when try to run. The monitor
> on the bottom of the screen does not display a "workflow invoked" message.
>
> If I create a workflow with WSDL A using A1, A2, A3 & WSDL C with C1 it
> works. Try to add WSDL B with B1 - no response from workflow
>
> If I create a workflow with WSDL B with B1 and WSDL C with C1 it works.
> Try to add anything from WSDL A - it doesn't run
>
> If I create a workflow with WSDL A using A1, A2, A3 & WSDL D with B1 and
> C1 it works. If I try to add WSDL B & use B1 OR WSDL C & use C1 to the
> above mentioned (the mysterious 3rd WSDL) -- it won't run
>
> If there is a way to provide errors - please let me know how to gather the
> information.
>
>    Margaret
>    Airavata Rookie
>
>
> -----Original Message-----
> From: Marlon Pierce [mailto:marpierc@iu.edu]
> Sent: Thursday, September 26, 2013 3:51 PM
> To: users@airavata.apache.org
> Subject: Re: running imported WSDLs
>
>
> -----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
> Hash: SHA1
>
> Hi Margaret--
>
> Thanks for trying Airavata.  Can you provide a little more about the
> problem, like errors or stacktraces you are getting?
>
>
> Marlon
>
> On 9/26/13 2:51 PM, Knepper, Margaret wrote:
> > Through XBaya I've imported 3  WSDLs
> >
> > The workflow runs when I use  components from 2 of any of the WSDLs. I
> can run components from any combination of 2 WSDLs
> >
> > However, when I try to add a component from a 3rd WSDL the workflow
> will no longer run.
> >
> > Is there some default value that needs to be modified?
> >
> > Thanks in advance,
> >
> >    Margaret
> >
>
> -----BEGIN PGP SIGNATURE-----
> Version: GnuPG/MacGPG2 v2.0.18 (Darwin)
> Comment: GPGTools - http://gpgtools.org
> Comment: Using GnuPG with Thunderbird - http://www.enigmail.net/
>
> iQEcBAEBAgAGBQJSRJANAAoJEOEgD2XReDo5h7oH/R+g0PRVQ0hs3iFtAQ2cGOZC
> Gn5hXzQxPYzq/JYq8f9M5nuSjZ8Z4Na5HuzvWc7bpsbqB5VoqIbLWx4KytFsyyfM
> I84r/3/Gk15Hr01zIZy2eYA3GS6Ld/y43/IR5KzPSoEeRvtYsGklIRftnkkyGIlB
> ByH5rAiOjZ/UoW8cVZFUSYYkXLPqPwLz5KddxhVxXEtQm29rDX9dss4/Gt/ssE3D
> +qIohh3otQWoPsXyJgzWeKdofibEWJZmyGMjy086rIxIpDHrBAgTt1HRgXMZtkx/
> oI1g0KkR1y/ZJ+EbCbQ4kRytFnlLQUeA/mjlAhPxedx7xuS4GkVy81gsNv6hiyY=
> =ZJpP
> -----END PGP SIGNATURE-----
>
>
>


-- 
System Analyst Programmer
PTI Lab
Indiana University

Mime
View raw message