activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Howard Gao <howard....@gmail.com>
Subject Re: Unable to start artemis-service.exe
Date Wed, 04 Sep 2019 14:23:33 GMT
Did you check the artemis-service.xml file? I think there was a bug that
has been fixed recently.
Make sure in the xml you have added the wildfly-common-xxx.jar to your
bootclasspath.

Howard


On Thu, Aug 22, 2019 at 2:18 AM Senki <nemvagyoksenkisemde@gmail.com> wrote:

> Hi,
>
> I was using ActiveMQ Artemis on linux without any problems. Recently I was
> asked to install and run it as a service on Windows.
>
> .\artemis.cmd run works fine.
>
> But if I try .\artemis-service.exe start (after running
> .\artemis-service.exe install), the service fails to start.
>
> Here is my environment:
>
> ActiveMQ Artemis 2.9.0
>
> Windows 7 Home Premium 64-bit
>
> java version "1.8.0_221" Java(TM) SE Runtime Environment (build
> 1.8.0_221-b11) Java HotSpot(TM) Client VM (build 25.221-b11, mixed mode,
> sharing)
>
> This is the content of log\artemis-service.err.log:
>
> java.lang.NoClassDefFoundError: org/wildfly/common/net/HostName at
> org.jboss.logmanager.ExtLogRecord.<init>(ExtLogRecord.java:87) at
> org.jboss.logmanager.Logger.log(Logger.java:796) at
> org.jboss.logging.JBossLogManagerLogger.doLog(JBossLogManagerLogger.java:44)
> at org.jboss.logging.Logger.logv(Logger.java:2226) at
> org.apache.activemq.artemis.integration.bootstrap.ActiveMQBootstrapLogger_$logger.serverStarting(ActiveMQBootstrapLogger_$logger.java:35)
> at
> org.apache.activemq.artemis.integration.FileBroker.start(FileBroker.java:68)
> at org.apache.activemq.artemis.cli.commands.Run.execute(Run.java:85) at
> org.apache.activemq.artemis.cli.Artemis.internalExecute(Artemis.java:150)
> at org.apache.activemq.artemis.cli.Artemis.execute(Artemis.java:98) at
> org.apache.activemq.artemis.cli.Artemis.execute(Artemis.java:125) at
> sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) at
> sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) at
> sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) at
> java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source) at
> org.apache.activemq.artemis.boot.Artemis.execute(Artemis.java:129) at
> org.apache.activemq.artemis.boot.Artemis.main(Artemis.java:49)
>
> I am attaching all content of the log folder.
>
> I have found a similar bug here:
> https://issues.apache.org/jira/browse/ARTEMIS-2357 , but the suggested
> sulution doesn't apply to me because my bin/artemis start script is
> different.
>
> Thanks in advance for your help,
>
> Adam
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message