activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tim Bain <tb...@alumni.duke.edu>
Subject Re: ActiveMQ (5.14.5) Network of Brokers ERROR: java.lang.SecurityException: The destination does not exist
Date Mon, 18 Dec 2017 13:36:33 GMT
I'm not sure it's related, but I see you've disabled advisory messages.
Have you statically included your destinations? If not, you don't actually
have a network of brokers.

Tim

On Dec 17, 2017 2:43 PM, "hfarooqui" <farooqui.haris@gmail.com> wrote:

> Experts,
>
> I have two brokers configured as part of Netowrk of brokers configuration:
>
> *Broker1*
> /
>          <broker xmlns="http://activemq.apache.org/schema/core"
>             brokerName="broker1"
>             brokerId="1"
>             dataDirectory="${activemq.data}"
>             advisorySupport="false"
>             offlineDurableSubscriberTimeout="10800000"
>             offlineDurableSubscriberTaskSchedule="3600000">
>        ...
>         <networkConnectors>
>           <networkConnector name="from_broker_1" networkTTL="3"
> userName="xxxxx" password="xxxxxxx"
> uri="static:(tcp://192.168.10.100:61616)"/>
>         </networkConnectors>
>        ...
>        <transportConnectors>
>             <transportConnector name="openwire"
>
> uri="nio://0.0.0.0:61616?maximumConnections=1000&amp;
> wireFormat.maxFrameSize=104857600"/>
>        </transportConnectors>/
>        ...
> *Broker2*
>
>   /       <broker xmlns="http://activemq.apache.org/schema/core"
>             brokerName="broker2"
>             brokerId="1"
>             dataDirectory="${activemq.data}"
>             advisorySupport="false"
>             offlineDurableSubscriberTimeout="10800000"
>             offlineDurableSubscriberTaskSchedule="3600000">
>        ...
>         <networkConnectors>
>           <networkConnector name="from_broker_2" networkTTL="3"
> userName="xxxxx" password="xxxxxxx"
> uri="static:(tcp://192.168.10.101:61616)"/>
>         </networkConnectors>
>        ...
>         <transportConnectors>
>             <transportConnector name="openwire"
>
> uri="nio://0.0.0.0:61616?maximumConnections=1000&amp;
> wireFormat.maxFrameSize=104857600"/>
>         </transportConnectors>/
>        ...
> Both the brokers are running on separate nodes and listening on port 61616.
> When I try to start the brokers on respective nodes, I get the following
> error in activemq.log on broker1 (similar error is seen on broker2):
> /
>  | ActiveMQ NIO Worker 8
> 2017-12-17 16:17:07,707 | INFO  | Establishing network connection from
> vm://broker1?async=false&create=false to tcp://192.168.10.101:61616 |
> org.apache.activemq.network.DiscoveryNetworkConnector | ActiveMQ Task-2
> 2017-12-17 16:17:07,708 | INFO  | Connector vm://broker1 started |
> org.apache.activemq.broker.TransportConnector | ActiveMQ Task-2
> 2017-12-17 16:17:07,716 | INFO  | Network connection between
> vm://broker1#214 and tcp:///192.168.10.101:61616@53040 (broker2) has been
> established. | org.apache.activemq.network.DemandForwardingBridgeSupport |
> triggerStartAsyncNetworkBridgeCreation:
> remoteBroker=tcp:///192.168.10.101:61616@53040, localBroker=
> vm://broker1#214
> 2017-12-17 16:17:07,721 | ERROR | Network connection between
> vm://broker1#214 and tcp:///192.168.10.101:61616@53040 shutdown due to a
> remote error: java.lang.SecurityException: The destination does not exist.
> |
> org.apache.activemq.network.DemandForwardingBridgeSupport | ActiveMQ
> Transport: tcp:///192.168.10.101:61616@53040
> 2017-12-17 16:17:07,726 | INFO  | Connector vm://broker1 stopped |
> org.apache.activemq.broker.TransportConnector | ActiveMQ
> BrokerService[broker1] Task-52
> 2017-12-17 16:17:07,726 | INFO  | broker1 bridge to broker2 stopped |
> org.apache.activemq.network.DemandForwardingBridgeSupport | ActiveMQ
> BrokerService[broker1] Task-52
> 2017-12-17 16:17:14,853 | WARN  | Async error occurred:
> java.lang.SecurityException: The destination does not exist. |
> org.apache.activemq.broker.TransportConnection.Service/
>
> Any idea what I might be doing wrong here?
>
>
>
> --
> Sent from: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/ActiveMQ-User-
> f2341805.html
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message