activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Shekhar Naidu <simplysek...@gmail.com>
Subject Re: cannot send channel has already failed
Date Sun, 02 Apr 2017 16:51:29 GMT
The problem got resolved when I set the keepalive=true on the client and
broker.

On Apr 2, 2017 10:26 AM, "Tim Bain" <tbain@alumni.duke.edu> wrote:

> Connection reset errors mean that the far side (i.e. the client in this
> case) closed the connection. So those aren't the root cause of the behavior
> you're seeing.
>
> Is there any chance that a firewall or antivirus program could be
> interfering with this traffic? That's the only thing I can think of that
> would result in closed network connections without errors on either side.
>
> If not, since neither log is showing what the underlying problem is, I see
> two things you could do:
> 1. Turn up logging to DEBUG and see if you can see anything useful then.
> 2. Download the ActiveMQ source, attach a debugger, and walk through the
> code to try to figure out what's going on.
>
> Tim
>
> On Mar 31, 2017 1:25 PM, "Shekhar Naidu" <simplysekhar@gmail.com> wrote:
>
> > I am seeing connection reset errors in the active mq log file.
> >
> > On Mar 31, 2017 3:23 PM, "Shekhar Naidu" <simplysekhar@gmail.com> wrote:
> >
> > > I do not see any other issues/exceptions except this one
> > >
> > > Thank you
> > > Shekar
> > >
> > > On Mar 31, 2017 9:27 AM, "Tim Bain" <tbain@alumni.duke.edu> wrote:
> > >
> > >> I've never seen that error be the first error to occur; in my
> > experience,
> > >> there has always been something else that failed, and then you hit the
> > >> error you quoted. Are there any earlier errors in your log files
> (either
> > >> client or broker)?
> > >>
> > >> Tim
> > >>
> > >> On Mar 31, 2017 5:36 AM, "Shekhar Naidu" <simplysekhar@gmail.com>
> > wrote:
> > >>
> > >> I am doing my application setup in linux for the first time. I have
> > both a
> > >> standalone java program and active mq running on Linux.
> > >> I am trying to connect to Active Mq (5.13) but I keep getting an error
> > >> message "*cannot send channel has already failed*"
> > >>
> > >> The same program working fine in my local windows machine (when I run
> > >> standalone java & active mq in my local).
> > >>
> > >> Please advise.
> > >>
> > >> --
> > >> Shekhar
> > >>
> > >
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message