activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Timothy Bish <tabish...@gmail.com>
Subject Re: Synchronous message production
Date Tue, 07 Mar 2017 15:50:26 GMT
On 03/07/2017 10:38 AM, Vince Cole wrote:
> Thanks
>
> I now see that my client should be setting *jms.alwaysSyncSend=true*
> (although the qpid documentation has it as *jms.forceSyncSend=true*, so I am
> setting both) option in the connection URI.
This is the ActiveMQ mailing list so my assumption is you are using the 
ActiveMQ JMS client, if not you might want to clarify what it is you are 
using.

>
> However, it is still operating asynchronously.

How are you testing this?

>
> I forgot to mention that I am using a failover URI (with just a single
> broker URI inside it) in order to make the client automatically retry a
> dropped connection.
>
> Could failover be forcing things into asynchronous mode?
> And/or should the syncSend parameters be tacked onto the outer URI vs. the
> inner URI ?
>
> In other words, is it:
>
>    failover:( broker-uri-here?broker.params )?failover.params&*sync.params*
>
> OR
>
>    failover:( broker-uri-here?broker.params&*sync.params* )?failover.params
>
> Thanks again in advance
>
>
>
>
> --
> View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Synchronous-message-production-tp4723171p4723207.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>


-- 
Tim Bish
twitter: @tabish121
blog: http://timbish.blogspot.com/


Mime
View raw message