activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Michele <michele.mazzi...@finconsgroup.com>
Subject Pooled connection factory does not work
Date Wed, 06 Apr 2016 17:21:19 GMT
Hi everyone,
I work with jboss fuse 6.2.0 based on Apache camel and active mq. I
configured a pooled connection factory on queue with 10 consumers but only
one dequeue.

My setup:
<bean id="jmsConnectionFactory" 
   class="org.apache.activemq.ActiveMQConnectionFactory">
   <property name="brokerURL" value="tcp://localhost:61616" />
</bean>
 
<bean id="pooledConnectionFactory" 
   class="org.apache.activemq.pool.PooledConnectionFactory"
init-method="start" destroy-method="stop">
   <property name="maxConnections" value="8" />
   <property name="connectionFactory" ref="jmsConnectionFactory" />
</bean>
 
<bean id="jmsConfig" 
   class="org.apache.camel.component.jms.JmsConfiguration">
   <property name="connectionFactory" ref="pooledConnectionFactory"/>
   <property name="concurrentConsumers" value="10"/>
</bean>
 
<bean id="activemq" 
    class="org.apache.activemq.camel.component.ActiveMQComponent">
    <property name="configuration" ref="jmsConfig"/>
</bean>

And in activemq.xml I set a memory limit to limit number of messages and
prefetch size with 0 to handle a slow consumer.

Any idea?

Thanks in advance

Best regards

Michele



--
View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Pooled-connection-factory-does-not-work-tp4710421.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.

Mime
View raw message