activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Christopher Shannon <christopher.l.shan...@gmail.com>
Subject Re: Message content returns null occasionally from Virtual Topic to the consumer
Date Thu, 10 Mar 2016 13:13:38 GMT
If this is only happening once out of ever couple thousand messages than
this sounds like a possible bug. Do you think this is something you might
be able to reproduce in a JUnit test?  Having a reproducible test case
would make it easier to track down if the cause is a bug or not.

On Thu, Mar 10, 2016 at 7:18 AM, Rohit Sonawat <rohitsonawat@gmail.com>
wrote:

> AMQ Version 5.12.2JDK 1.7I have 1 VirtualTopic with 40 consumer, the
> problem
> is that when consumer is consuming the message using *message =
> consumer.receive(500);*. message object is not null but when I do
> message.getText() , it is returning null. when I browse the queue using
> jconsole I can see the text message is present in that queue. Problem is
> happening to one or more consumer for every 2000 to 3000 messages, not to
> all the consumer while sending 10000 messages using Virtual Topic.
>
>
>
> --
> View this message in context:
> http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Message-content-returns-null-occasionally-from-Virtual-Topic-to-the-consumer-tp4709151.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message