activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Patrick Vansevenant <patrick.vanseven...@tvh.com>
Subject Authorization problem in Apache Apollo
Date Mon, 22 Feb 2016 17:03:03 GMT
I have a problem with configuring the access control rules in Apache Apollo.

Everything works fine when I don't use the attribute id or when the
attribute id="*".

At the moment that I want to use a real queue name for the attribute id
then it goes wrong.

What format does the attribute "id" expects ?

<broker>
  <access_rule allow="testUsers" action="*" id="<what is the expecter
format here ?>/>
</broker>

Thanks in advance !

Patrick

Met vriendelijke groeten, Salutations distinguées, Kind Regards,


*PATRICK VANSEVENANTCORPORATE SERVICES* • *Specialist Software Developer*
T +32 56 43 42 45 <+3256434245> • F +32 56 43 44 46 •
patrick.vansevenant@tvh.com

*TVH GROUP NV*
Brabantstraat 15 • BE-8790 WAREGEM
T +32 56 43 42 11 <+3256434211> • F +32 56 43 44 88 • www.tvh.com
Watch our company movies on www.tvh.tv

<http://bi2t.tvh.com>




*Business Innovation through *
*Information Technology bi2t.tvh.com <http://bi2t.tvh.com>*

-- 


**** DISCLAIMER ****

http://www.tvh.com/glob/en/email-disclaimer

"This message is delivered to all addressees subject to the conditions
set forth in the attached disclaimer, which is an integral part of this
message."

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message