activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From felixehm <Felix....@cern.ch>
Subject request-reply broken on duplex network (5.12.1) ?
Date Wed, 10 Feb 2016 19:23:52 GMT
Hi,

before opening an issue, here's what we have encountered on our production
system:

Scenario:
Given two brokers A and B in a dynamic network
(http://activemq.apache.org/networks-of-brokers.html). The bridge is
configured on broker B and works in both directions (duplex) .

{code}
<networkConnectors>
          <networkConnector uri="static://(tcp://0.0.0.0:61640)"
            networkTTL="2"
            messageTTL="2"
            consumerTTL="2"
            conduitSubscriptions="false"
            decreaseNetworkConsumerPriority="false"
            duplex="true"
            suppressDuplicateQueueSubscriptions="false">
            
            <dynamicallyIncludedDestinations>
               <queue physicalName="QUEUE"/>
            </dynamicallyIncludedDestinations>
         </networkConnector>
        </networkConnectors>
{code}

A handler waits on broker B on a queue for incoming requests.
A client connects to A and sends a request to the queue and waits for an
answer.

Result:
The client never receives an answer, 

Remarks:
Although his temp-queue is generated on broker B and the server answers
correctly to it, the message is not forwarded through the network.

Question:
is this correct bahaviour ? From the docs  docs
<http://activemq.apache.org/networks-of-brokers.html>    this is not obvious
.


Thanks for clarification.
Felix





--
View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/request-reply-broken-on-duplex-network-5-12-1-tp4707392.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.

Mime
View raw message