activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Aaron Hu <liouheng_...@qq.com>
Subject Re: Connection lost when ActiveMQ shutdown and restart twice
Date Tue, 02 Feb 2016 00:56:29 GMT
It's very hard to DEBUG all these process because GUARD will restart the
process exit abnormally using JAR file. 

Connection URI we use:
failover:(tcp://127.0.0.1:61616?wireFormat.maxInactivityDuration=0) 
(It is said that the target IP must be 127.0.0.1 if PROCESSes and JMS SERVER
are running on the same host, IS THIS RIGHT?) 

The first time GUARD is killed in STEP 2, LOG of all these four process
print: 
2016-02-02 08:55:19,398 WARN
[org.apache.activemq.transport.failover.FailoverTransport] - Transport
(tcp://127.0.0.1:61616) failed, reason:  java.net.SocketException:
Connection reset, attempting to automatically reconnect 
2016-02-02 08:55:23,692 INFO
[org.apache.activemq.transport.failover.FailoverTransport] - Successfully
reconnected to tcp://QH-20151209WEVY:61616 

The second time GUARD is killed in STEP 4, LOG of abnormal PROCESSes print
message as usual: 
2016-02-02 08:55:17,690 INFO [com.nm.server.comm.pm.ProcessManager] - send
alive msg to guard. 
These abnormal PROCESSes haven't detected the ActiveMQ has been restarted. 

Thanks for replying to me. 



--
View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Connection-lost-when-ActiveMQ-shutdown-and-restart-twice-tp4706711p4706768.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.

Mime
View raw message