activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tim Bain <tb...@alumni.duke.edu>
Subject Re: Messages are not consuming from Active MQ queues
Date Tue, 19 Jan 2016 15:40:27 GMT
Have you set up MDBs for those queues?  Can you confirm via JMX that  there
isn't a connection to the broker from your WAS even though there aren't
consumers on the individual queues?  Also, have you confirmed that the
other broker (port 61617) doesn't have any connections?

Tim
On Jan 19, 2016 8:15 AM, "RRK4788" <rrk4788@gmail.com> wrote:

> I have installed Active MQ version 5.11.1 in Linux box.
>
> And Integrated Active MQ Resource Adapter 5.9 in IBM WebSphere Application
> Sever v8.5.
>
> When I send messages to Active MQ thru JMS connection - Those messages were
> not consuming by Active MQ resource adapter in IBM WAS 8.5. Below are the
> specification  details. Kindly help to resolve the issue.
>
> Queues In Active MQ(Linux Box).Created these queues by adding this entry in
> broker tag.
>
>              <queue
> physicalName="PLATFORM.HWM.MANAGE_APPOINTMENT.V1.NOTIFY" />
>              <queue physicalName="PLATFORM.HWM.MANAGE_APPOINTMENT.V1.REQ"
> />
>              <queue
> physicalName="PLATFORM.HWM.MANAGE_APPOINTMENT.V1.RESP.AS_HWM"
> />
>              <queue
> physicalName="SERVICE.BS.MANAGE_NETWORK_RESOURCE.V1.REQ" />
>              <queue
> physicalName="SERVICE.BS.MANAGE_NETWORK_RESOURCE.V1.RESP.HWM"
> />
>
> Server Url: (Configured in WAS Console)
>
>
> failover://(tcp://<hostname>:61616,tcp://<hostname>:61617)?initialReconnectDelay=100&randomize=true&priorityBackup=true&priorityURIs=tcp://<hostname>:61616
>
> Same queues created in WAS console as Active MQ Resource adapter- J2C
> administered objects.
>
> <http://activemq.2283324.n4.nabble.com/file/n4706144/AMQ_QUEUES_in_WAS.png
> >
>
> After deploying the ear file..AMQActivationSPec has been enabled but The
> consumers are not getting creating in Active MQ console.
>
> *Kindly help to resolve the issue.
>
> *
>
>
>
>
>
> --
> View this message in context:
> http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Messages-are-not-consuming-from-Active-MQ-queues-tp4706144.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message