activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From shashidhar <shashidha...@synchronoss.com>
Subject After failover, earlier messages are lost
Date Fri, 29 Jan 2016 07:36:06 GMT
Hello,

I'm new to ActiveMQ. I have setup a shared file system Master/Slave with
failover on my local.

The master/slave works fine with locks and all but once the master goes
down, the messages are lost.
I'm using a shared path for the data [LevelDB persistance]

Here is the configuration:

Master:
<broker xmlns="http://activemq.apache.org/schema/core" brokerName="master"
dataDirectory="\\sharedpath\levelDB" useJmx="true">

 <transportConnectors>
        <transportConnector name="openwire" uri="tcp://0.0.0.0:61616"/>
	<transportConnector name="stomp" uri="stomp://0.0.0.0:61620"/>
 </transportConnectors>

Slave:
<broker xmlns="http://activemq.apache.org/schema/core" brokerName="slave"
dataDirectory="\\sharedpath\levelDB" useJmx="true">

 <transportConnectors>
          <transportConnector name="openwire" uri="tcp://0.0.0.0:61646"/>
          <transportConnector name="stomp" uri="stomp://0.0.0.0:61650"/>
 </transportConnectors>


Same for both:
<persistenceAdapter>
               *<levelDB directory="\\sharedpath\levelDB"/>*
</persistenceAdapter>

Application is able to connect to the slave when master is down. Only
problem is that previous messages are not there to access. Please let me
know if any other information is needed and would be really glad if anyone
could help me fix this.

Many thanks in advance.



--
View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/After-failover-earlier-messages-are-lost-tp4706630.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.

Mime
View raw message