activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From karthikrk <karthi_...@yahoo.co.in>
Subject ActiveMQ InactivityMonitor Weird Issue
Date Thu, 28 Jan 2016 03:18:51 GMT
Hi All,

We are facing strange issue in one of our customer place.

We are using ActiveMQ v 5.11.1

Our broker uri in the 'active.xml' file is as below:-

/<"ssl://0.0.0.0:50020?maximumConnections=10000&amp;wireformat.maxFrameSize=104857600">/

Our client side uri is as below:-

/ConnectionFactory connectionFactory = new
ActiveMQConnectionFactory("ssl://queueIpAddress:queuePortNumber?wireFormat.cacheEnabled=false&wireFormat.tightEncodingEnabled=true&wireFormat.maxInactivityDuration=30000")

connection = connectionFactory.createConnection()/

The 'InactivityMonitor' is working as expected. But some times we have
observed that the below message in the log file

2015-12-10 16:12:10,410 [DEBUG] (InactivityMonitor) – 0 ms elapsed since
last write check.
2015-12-10 16:12:10,410 [DEBUG] (InactivityMonitor) – 0 ms elapsed since
last write check.
2015-12-10 16:12:10,410 [DEBUG] (InactivityMonitor) – 0 ms elapsed since
last write check.
2015-12-10 16:12:10,410 [DEBUG] (InactivityMonitor) – 0 ms elapsed since
last write check.
2015-12-10 16:12:10,411 [DEBUG] (InactivityMonitor) – 1 ms elapsed since
last write check.
2015-12-10 16:12:10,412 [DEBUG] (InactivityMonitor) – 2 ms elapsed since
last write check.
2015-12-10 16:12:10,412 [DEBUG] (InactivityMonitor) – 1 ms elapsed since
last write check.
2015-12-10 16:12:10,412 [DEBUG] (InactivityMonitor) – 0 ms elapsed since
last write check.
2015-12-10 16:12:10,412 [DEBUG] (InactivityMonitor) – 0 ms elapsed since
last write check.
2015-12-10 16:12:10,412 [DEBUG] (InactivityMonitor) – 0 ms elapsed since
last write check.
2015-12-10 16:12:10,412 [DEBUG] (InactivityMonitor) – 0 ms elapsed since
last write check.
2015-12-10 16:12:10,412 [DEBUG] (InactivityMonitor) – 0 ms elapsed since
last write check..

The above message is printed continuously in the log file and the log file
grows very fast within few seconds. We want to understand in what scenario
this will happen?

*At the same time we have observed that the bandwidth usage is very high in
the network during this time.*

We did not find any clue why suddenly happening like this and this is very
critical for us to resolve.This issue is happening very rarely but the
impact is very high because of high bandwidth usage.


Thanks in advance!!

--Karthik





--
View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/ActiveMQ-InactivityMonitor-Weird-Issue-tp4706558.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.

Mime
View raw message