activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tim Bain <tb...@alumni.duke.edu>
Subject Re: LevelDB setup
Date Tue, 10 Nov 2015 14:03:53 GMT
Unfortunately the mailing list doesn't have an active LevelDB expert; when
people ask LevelDB questions, they generally go unanswered.

In this case, it's possible I might be able to help.  Looking at your first
error message, it appears to be a Kerberos error, and I see what looks like
a Kerberos configuration block, but let's make sure: are you in fact trying
to use Kerberos authentication?

Assuming you are, have you followed the instructions in the error message?
Also, when I Googled for that error message and the word Kerberos, this was
in the first page of search results and provided both a useful debug flag
and a potential solution:
http://efod.se/blog/archive/2015/04/30/zookeeper-kerberos

If that problem turns out not to be resolved by either of the things I
listed above, you should post your question to the Zookeeper mailing list
(I'm assuming there is one), since the problem you're hitting appears to be
purely a Zookeeper problem rather than a LevelDB problem.

Tim
On Nov 9, 2015 9:38 AM, "mtod" <mtod@thetods.net> wrote:

> Does anyone have an example of setting up LevelDB other then the ActiveMQ
> web
> site?
>
> I followed them and can't get this to work.
>
> Thanks
>
> Mike
>
>
>
> --
> View this message in context:
> http://activemq.2283324.n4.nabble.com/LevelDB-setup-tp4703679p4703778.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message