activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From AKGavin <akuan...@sina.com>
Subject Re: why activemq5.11 cluster performance is lower than the single machine
Date Tue, 25 Aug 2015 05:07:27 GMT
I use 1 gb of memory, 8 core 2.40 GHz CPU, network is fast
Don't tube machine configuration, because of the cluster and single machine
operation are all in the same configuration, you have not encountered this
kind of situation?Is my configuration problem?
next is my cluster conf:
<destinationPolicy>
    <policyMap>
    <policyEntries>
    <policyEntry queue=">" producerFlowControl="true" memoryLimit="10mb"
queuePrefetch="10">
    <deadLetterStrategy>
    <individualDeadLetterStrategy queuePrefix="DLQ."
useQueueForQueueMessages="true" />
    </deadLetterStrategy>
    </policyEntry>
</destinationPolicy>
<networkConnectors>
        <networkConnector uri="multicast://default" />
</networkConnectors>

<networkConnectors>
        <networkConnector uri="multicast://default" />
</networkConnectors>

<transportConnector name="openwire" uri="tcp://192.168.5.126:61616?      
maximumConnections=10000&amp;wireFormat.maxFrameSize=104857600"   
discoveryUri="multicast://default" updateClusterClients="true"
rebalanceClusterClients="true"         updateClusterClientsOnRemove="true"
updateClusterFilter="F*,S*"/>
</transportConnectors>



--
View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/why-activemq5-11-cluster-performance-is-lower-than-the-single-machine-tp4701349p4701363.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.

Mime
View raw message