activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tim Bain <tb...@alumni.duke.edu>
Subject Re: Allowing another consumer to have a message (ActiveMQ-CPP)
Date Fri, 12 Jun 2015 22:08:05 GMT
It sounds like you can reproduce this reliably; can you submit a bug report
in JIRA and attach the client code and broker config that produce the
behavior?  (The simpler the better; do your best to cut out anything that
isn't necessary to show the problem.)

If you want to trace the code yourself and figure out why it's doing what
it's doing, that would be great (and it'll be the fastest way to get
yourself a fix).  If not, you'll wait till someone feels like
investigating, whoever and whenever that might be.
On Jun 12, 2015 7:20 AM, "spamtrap" <nospam.1.friedbadger@spamgourmet.com>
wrote:

> On Fri, 12 Jun 2015 06:56:42 -0600, Tim Bain
> <tbain@alumni.duke.edu> wrote:
>
> I was calling session.start() after calling session.stop().
>
> If I change it to deleting and re-creating a session object the
> message still disappears, but this time when I re-create the consumer
> object (i.e. not when the session starts).
>
> >Does restarting the session mean creating a new session object, or calling
> >start() on the current one after calling stop()?  Is the behavior the same
> >if you do it the other way?
> >On Jun 12, 2015 4:30 AM, "spamtrap" <nospam.1.friedbadger@spamgourmet.com
> >
> >wrote:
> >
> >> On Thu, 11 Jun 2015 14:01:16 -0600, Tim Bain
> >> <tbain@alumni.duke.edu> wrote:
> >>
> >> >Confirm that step by step.  Are the messages still on the broker when
> the
> >> >transaction rolls back?  Are they still on the broker when the client
> >> >disconnects?  Wherever you lose them, the previous step is the one to
> >> >investigate.
> >>
> >> I've now done this.  The message is still there when the transaction
> >> rolls and and the broker disconnects.  It is still there when the
> >> client disconnects.  It is still there when I create a new consumer.
> >> It 'disappears' when I restart the session.  In the broker log I can
> >> see an Acknowledgement at this time, but it wasn't done by me.
> >>
> >>
> >>
>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message