activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tim Bain <tb...@alumni.duke.edu>
Subject Re: Constant reconnect in ActiveMQ Transport thread?
Date Wed, 27 May 2015 12:31:21 GMT
Is there any chance you're using JmsTemplate without a connection pool?
See http://activemq.apache.org/jmstemplate-gotchas.html for details.
On May 27, 2015 5:55 AM, "kent71" <kent.narling@gmail.com> wrote:

> I am fairly new to ActiveMQ so excuse me if this is a newb question, I did
> scan the FAQ and didn't find anything answering this...
>
> I am using ActiveMQ with JMS and spring and when I debug I see that the
> "ActiveMQ Transport" thread is constantly refreshing and establishing a new
> connection every second, is this normal?
>
> I have not seen it cause any real problem so far, the messages arrive very
> quickly and all seems well, although it is a bit annoying during debugging
> and I guess it could be a symptom of an underlying problem?
>
> I am using the following dependency in maven:
>                 <dependency>
>                         <groupId>org.apache.activemq</groupId>
>                         <artifactId>activemq-broker</artifactId>
>                         <version>5.10.1</version>
>                 </dependency>
>
> And I am connecting to a server with the same version installed on an
> Amazon
> EC2 instance, using openwire protocol on port 61616
>
>
>
>
> --
> View this message in context:
> http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Constant-reconnect-in-ActiveMQ-Transport-thread-tp4696939.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message